Waar staan we bij WoolWood voor?

WoolWood is toegewijd aan het ontwikkelen van hoogkwalitatieve akoestische wandpanelen, met een sterke nadruk op lokale ambacht en duurzaamheid. Ons doel is om interieurs te verrijken met esthetisch aantrekkelijke en functionele producten, gemaakt met respect voor het milieu en steun aan de lokale economie. Door uitsluitend samen te werken met lokale leveranciers en vakmensen, creëren we unieke, milieuvriendelijke producten die bijdragen aan een betere leef- en werkomgeving.

Lokale inkoop en productie 

WoolWood hecht groot belang aan lokaal inkopen van grondstoffen en lokaal produceren, omdat dit ons in staat stelt een directe, positieve impact te hebben op onze gemeenschap. Door lokaal te sourcen, ondersteunen we de regionale economie, verminderen we transportkosten en beperken we onze ecologische voetafdruk. Dit stelt ons in staat om nauw samen te werken met onze leveranciers en de kwaliteit van onze grondstoffen nauwlettend te monitoren, wat essentieel is voor het handhaven van de hoge standaard van onze producten. Lokaal produceren versterkt onze band met de gemeenschap en weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. 

Inclusie als fundamenteel principe


Inclusie als basisbeginsel omdat wij geloven dat een diverse en inclusieve gemeenschap de sleutel is tot innovatie en creativiteit. Door mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden en perspectieven samen te brengen, stimuleren we nieuwe ideeën en oplossingen. Inclusie verrijkt onze werkplaats, bevordert samenwerking en draagt bij aan een positieve en ondersteunende werkcultuur. Het stelt ons in staat om een breed scala aan talenten en ervaringen te benutten, wat essentieel is voor onze groei en succes. Bij WoolWood geloven we dat door iedereen te verwelkomen en te waarderen, we niet alleen ons bedrijf, maar ook de gemeenschap als geheel versterken.