Retour beleid

Omdat we met het milieu in gedachten ervoor kiezen om lokaal te produceren en werken met FSC-hout, willen we zoveel mogelijk onnodige transporten vermijden.


Daarom raden wij onze klanten aan om eerst een staal te bestellen van het gewenste product.  Indien er later toch wordt overgegaan tot een bestelling, kan de kostprijs hiervan (5€ per staal) afgetrokken worden d.m.v. een kortingscode die u meekrijgt.


WoolWood streeft naar 100% tevredenheid van haar klanten.  Voldoet het artikel niet aan je verwachting, dan heb je als koper het recht om binnen 14 dagen, per mail, contact met ons op te nemen en het artikel terug te sturen.  Na deze 14 dagen worden er geen artikelen meer teruggenomen.  Het artikel moet onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking terugkomen.  De verzendkosten hiervan zijn voor jouw rekening.  Het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) wordt binnen de 30 dagen teruggestort op jouw rekening, na goede ontvangst van de goederen.


Het is altijd mogelijk dat een kleur iets afwijkt van het getoonde artikel op de site.  Houdt er rekening mee dat hout nog steeds een natuurlijk product is en dat er afwijkingen in kunnen zitten.  Dit soort kleine afwijkingen geeft jou als koper niet het recht het artikel kosteloos te retourneren.

Kleuren op de foto's kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren.  Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval.  Ruilingen op basis van kleurafwijkingen, zonder in het bezit te zijn van samples, kunnen wij dan ook niet aanvaarden.

Building Castle in Cloud

When designing an architectural concept, we take into account the nine criteria that Zumthor considers to be important in creating an architectural atmosphere.